Betalingsregeling
Voor alles is een oplossing...

Stapsgewijs betalen

Heeft u bericht van Bleeker gerechtsdeurwaarders & incasso ontvangen over een schuld? Dan kunt u, in overleg met ons, onder bepaalde voorwaarden én met goedkeuring van de opdrachtgever een betalingsregeling treffen. Hoeveel u aflost is afhankelijk van de hoogte van de vordering en uw persoonlijke situatie.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens in. Wij gaan vervolgens in overleg met de opdrachtgever. Let op! De regeling gaat pas in als u van ons een akkoordverklaring heeft ontvangen.

Bezig met laden
Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Uw bedrijfsgegevens

Werkgever

Indien zelfstandig

Indien uitkering

Overige inkomsten (per maand)

Uitgaven (per maand)

Betalingsregeling treffen

Corona maatregelen

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona Virus (covid-19) hebben wij onze werkzaamheden aangepast.

Een deel van onze medewerkers werkt inmiddels thuis via een beveiligde verbinding. De continuïteit van onze werkzaamheden is daarmee verzekerd. De bezetting op ons kantoor zal dus minimaal zijn.

Wij zijn op de gebruikelijke wijze per telefoon en email bereikbaar. Afspraken vinden de komende tijd uitsluitend telefonisch plaats. Wilt u betalen, dan kan dat via onze webite: https://www.bleeker-incasso.nl/schuld/direct-betalen.

Onze ambtelijke werkzaamheden zullen wij op de gebruikelijke wijze blijven uitvoeren, tenzij overheidsmaatregelen anders voorschrijven. Wel houden onze deurwaarders zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM en zo nodig worden de exploten in een ambtelijke envelop achtergelaten zonder contact te maken met de geadresseerde of diens huisgenoten.

Bezig met laden