Wie zijn wij

Wij werken met een ervaren team die de grootste zorg aan uw opdracht besteedt en al het mogelijke doet om uw openstaande posten op een rechtvaardige, redelijke en accurate wijze te innen.

De ene wanbetaler is de andere niet, dus wij denken mee over de juiste benadering. Voor kleine vorderingen, maar ook voor grote. Bleeker gerechtsdeurwaarders & incasso onderscheidt zich door ons hoge scoringspercentage, persoonlijke behandeling en de klantvriendelijke incassowijze.

Wij staan voor aandacht, expertise en accuraatheid van zowel onze gerechtsdeurwaarders, incassomedewerkers als het ondersteunende team. Vooruitdenken, anticiperen, adviseren en snel schakelen. En u, als klant, voortdurend op de hoogte houden met laagdrempelige communicatie, één aanspreekpunt en korte lijnen.

Bleeker gerechtsdeurwaarders & incasso verzorgt uw volledige incassotraject. Van sommatie tot gerechtelijke incasso, van huurschuld tot betwiste vordering en van advies tot preventie: wij doen er alles aan om uw vordering zo efficiënt en effectief mogelijk te incasseren, danwel te voorkomen. Daarbij verliezen wij de relatie tussen u en uw klant uiteraard niet uit het oog.

Welkom bij Bleeker gerechtsdeurwaarders & incasso! Neem contact op voor meer informatie! 

Vanuit dit beleid hanteren wij de principes: streng, nuchter, rechtvaardig,
transparant en soms een beetje eigenwijs. Want geen zaak is
hetzelfde, maar het resultaat wel: er wordt betaald.

Hoe we dat doen?

De werkwijze van Bleeker gerechtsdeurwaarders & incasso kenmerkt zich door intensief persoonlijk contact met oprechte interesse in de situatie van uw klant. Zo creëren wij een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. 

Geen langdurige ingewikkelde incassoprocedures, maar doorpakken. Tijdens een incassoprocedure, een gerechtelijke procedure of de executie van een vonnis. En! U hebt altijd direct contact met dezelfde zaakbehandelaar.

Vanuit dit beleid wij de principes: streng, nuchter, rechtvaardig, transparant en soms een beetje eigenwijs. Want geen zaak is hetzelfde, maar het resultaat wel: er wordt betaald.

Bezig met laden